לןגן

פיצה איטלקית (אמיתית כמו בפיצריות)

מאת: לילך טייב, פורסם: 12/01/2016 | 21:31
פיצה איטלקית (אמיתית כמו בפיצריות)

תקציר המתכון: מתכון מעולה לפיצה דקה וטעימה כמו שאוהבים, ממש כמו בפיצריה ומאוד קלה להכנה, נו אז מה עוד צריך לבקש יותר מזה? אז קדימה תבשילו שרוולים ולמטבח...

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

לרוטב

תוספות

אופן הכנה

  1. מנפים קמח לקערה גדולה ומוסיפים את שאר המרכיבים, לשים הכל יחד לבצק רך וגמיש. (חשוב מאוד להפריד בין השמרים למלח ולדאוג שלא יגעו זה בזה כשמניחים אותם בקערה, יש לשים כל אחד בצד אחר של הקערה, אחרת זה פוגע בתפיחה).

  2. משהים למנוחה מכוסה ל-10 דקות בלבד.

  3. מחלקים את הבצק ל-4 ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.

  4. מעבירים לתבנית אפייה משומנת.

  5. בקערה בינונית נוספת שמים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב. את הרוטב יוצקים מעל לכל עלה באופן שווה. ומעל הרוטב מפזרים עוד קצת אורגנו, מכסים בגבינה הצהובה ומפזרים את הזיתים מעל.

  6. משהים כ-20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות למשך כ-30 דקות.