לןגן

עוגת אורז

מאת: רונית פרץ, פורסם: 12/01/2016 | 15:34
עוגת אורז

תקציר המתכון: עוגת אורז ואטריות דקיקות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את השמן ולטגן את האטריות בערבוב תמידי לתבל בחצי כפית מלח להוסיף אורז ואת המלח שנותר לשפוך כ 4 כוסות מים רותחים להרתיח להנמיך ולבשל כ 25 דקות במהלך הבישול לא מערבבים מניחים לאורז להתקרר מעט ובעזרת כף מהדקים היטב את האורז הופכים על צלחת הגשה באהבה רונית פרץ