לןגן

עוגת שלושת השכבות

מאת: רונית פרץ, פורסם: 07/01/2016 | 20:11
עוגת שלושת השכבות

תקציר המתכון: עוגה נדירה בטעמה וללא קמח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים לקצף

  2. להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה

  3. לכבות את המיקסר

  4. להוסיף את החלמונים והפודינג בתנועות קיפול עדינות

  5. לאפות בתבנית 24/26 בתנור שחומם מראש ל ל180 מעלות למשך 25 דקות ולקרר

  6. להרטיב את העוגה ב 4 כפות מים חצי כפית נס קפה כפית סוכר

  7. לקרם שמנת מתוקה פודינג ווניל כוס חלב להקציף היטב

  8. למרוח על העוגה שהתקררה

  9. לציפוי 100 גרם שוקולד מריר חצי מיכל קטן שמנת מתוקה 10 טיפות תמצית אגוזי לוז

  10. להמיס שוקולד ושמנת לערבב ולהוסיף תמצית אגוזי לוז

  11. לפזר על הקרם ווניל כדורי קליק