לןגן

מאפינס זיתים

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/01/2016 | 21:17
מאפינס זיתים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים על פי סדר כתיבתם.

  2. לצקת את התערובת לתבניות סיליקון של מאפינס.

  3. אפשר לפזר על המאפינס סומסום.

  4. לאפות כ- 3/4 שעה.

  5. במקום זיתים אפשר להכניס לתערובת פטריות שמפיניון מקופסה. (אם מוסיפים פטריות, רצוי לשטוף אותן במים לפני שמכניסים לתערובת).