לןגן

ספגטי עם קציצות בשר ברוטב עגבניות

מאת: לילך טייב, פורסם: 04/01/2016 | 23:46
ספגטי עם קציצות בשר ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: טעים, טעים, טעים. מי שלא תכין פשוט מ-פ-ס-י-ד-ה. יצא מיוחד, התיבול, משהו לא רגיל, אני אומרת לכם שווה לנסות, אתם תתמכרו.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות:

לרוטב:

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי עד למצב אלדנטא.

  2. בתוך קערה בינונית שמים את הבשר הטחון, תפו"א מגורר, הבצל המגורר, הביצה, הפטרוזיליה, השום הכתוש, התיבול והשמן. לשים הכל לעיסה אחידה.

  3. בתוך סיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהן מתררככות, מועכים את העגבניות בעזרת מועך תפו"א.

  4. מדללים את 2 כפות רסק העגבניות בכוס המים ומוסיפים לסיר.

  5. מערבבים, מבשלים דקה-שתיים, מוסיפים את מרק העוף, מערבבים שוב ומוסיפים את עלי הדפנה והתיבול.

  6. צרים כדורים מעיסת הבשר ומניחים בסיר על הרוטב. ממלאים מים כמעט עד כדי כיסוי ומבשלים כ-20 דקות על להבה בינונית.

  7. מגישים את הקציצות עם הרוטב על הפסטה חם.

  8. אתם תהנו מהמתכון ומהטעם הניפלא. ספרו איך יצא, אשמח לשמוע.