לןגן

עוגת תפוחים עסיסית!!!

מאת: עדה כהן, פורסם: 03/01/2016 | 15:31
עוגת תפוחים עסיסית!!!

תקציר המתכון: עוגת תפוחים בחושה חלבית בקלי קלותת עסיסית מאודד ממליצה לכן בחום !!!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. בקערה שמים 2 כוסות קמח תופח 2 סוכר ווניל כפית סודה לשתייה כוס סוכר כפית נס קפה כפית קינמון חופן אגוזים קצוצים מערבבים ועכשיו למצרכים הרטובים באותה קערה שמים 3 ביצים שלמות פקק תמצית ווניל גביע שמנת חמוצה 2 תפוחים שקלפנו וחתכנו לקוביות (אפשר גם לגרד בפומפיה) וכוס שמן בעזרת המיקסר מערבבים הכלל על מהירות גבוהה בעזרת מרית מערבבים כדי לוודא שאין גושי קמח משמנים עם חמאה תבנית מרובעת קוטר 24 ולתוכה מוזגים את התערובת מנערים מעט את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות בערך 45 דק הקיסם צריך לצאת מעט לח !!! המתכון לפי כוס חד פעמי שתייה חמה צירפתי שלבים לבריאות עדה  !!!