לןגן

רוטב פיטריות

מאת: לילך טייב, פורסם: 03/01/2016 | 00:56
רוטב פיטריות

תקציר המתכון: רוטב קל ופשוט להכנה, ניתן להוסיף אותו לשלל מאכלים: לאורז, פירה, רוטב לשניצל, או סתם על בורקס. בקיצור לאיפה שתוסיפו, הרוטב הזה ישתלב יפה, והכי חשוב שהוא מאאאזה טעים, חבל על הזמן!!! גשו להכין...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר קטן. מטגנים את הבצל והפיטריות עד להזהבה קלה. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים. מוסיפים את כף הסילאן ומתבלים בכורכום במלח ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות. מסירים מהאש והרי לכם רוטב טעים ביותר!