לןגן

מרק אורז ועדשים כתומות

מאת: לילך טייב, פורסם: 03/01/2016 | 00:44
מרק אורז ועדשים כתומות

תקציר המתכון: מתכון קל ופשוט לכנה ויוצא טעים טעים יאמי...

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בתוך סיר גדול למרק 2 כוסות אורז ו-2 כוסות עדשים. ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה.

  2. מוסיפים לסיר את השמן, אבקת מרק העוף ומתבלים. מערבבים ומבשלים כ-30 דקות.

  3. מגישים חם. טעים יאמי!