לןגן

עוגת סולת

מאת: מירי גולני, פורסם: 01/01/2016 | 19:55
עוגת סולת

תקציר המתכון: עוגה טעימה מאוד (ללא קוקוס), ותודה לאודליה אלקריף על המתכון המהמם, מ"אמהות מבשלות ביחד"

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

סירופ

אופן הכנה

  1. עוגה : לערבב את כל המצרכים היבשים ואח"כ להוסיף את המצרכים הרטובים. לשפוך לתבנית משומנת 20X30. לשים מלמעלה אגוזים או שקדים מולבנים.

  2. לאפות את העוגה כ- 40 דקות ב- 180 מעלות.

  3. סירופ : במהלך האפייה להכין את הסירופ. להרתיח את כל המצרכים,ולהמשיך ולבשל על אש קטנה כ- 10 דקות.

  4. העוגה מוכנה כשהיא מזהיבה. להוציא אותה מהתנור ולחתוך אותה לריבועים או למעוינים. לחורר אותה במספר מקומות עם קיסם שיניים ולשפוך מעל העוגה החמה את הסירופ.