תקציר המתכון: בקערה מנפים את הקמח, מוסיפים את האבקת אפייה, סוכר, מרגרינה מומסת, שמן, מיץ תפוזים,גרידת תפוז וסומסום ולשים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל 20 דקות. מרכיבים את מכונת הטחינה שבמיוחד (מטחנת בשר) ומרכיבים את הצורה שמתאימה לעוגיות
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 80, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בקערה מנפים את הקמח, מוסיפים את האבקת אפייה, סוכר, מרגרינה מומסת, שמן, מיץ תפוזים,גרידת תפוז וסומסום ולשים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל 20 דקות. מרכיבים את מכונת הטחינה שבמיוחד (מטחנת בשר) ומרכיבים את הצורה שמתאימה לעוגיות האלה.
לוקחים גוש בצק ו"דוחפים" לתוך המכונה וטוחנים כך שייצא דרך הפייה. חותכים את הבצק הטחון כל 7-8 ס"מ עם הידיים וממשיכים ככה עד הסוף. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כחצי שעה עד לקבלת צבע זהוב. מצננים ומגישים או מאחסנים.