תקציר המתכון: כרוב ממלוא טעים ברמות
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לקחת כרוב ולהרתיח בסיר עם מים 5 עד 10 דקות.
לקחת את האורז בסיר קטן אחר ולמלאות מים עד הסוף ולהרתיח 5 דקות.
לקחת קערה ולשים את מצרכי הבשר והאורז ולערבב.
לבינתיים נכין את הרוטב : לקחת סיר רחב ולקצוץ בצל ולטגן ואז לשים את העגבניות והתבלינים ולערבב להוסיף את הרסק ולערבב ואז את המים הרותחים ולערבב. להרתיח ולהנמיך את הגז.
לקחת את הכרוב אני הסתפקתי ב8 עלים. לקחתי עלה ומילאתי בתערובת הבשר. סגרתי את הצדדים ואז גילגלתי למעין רולדה והנחתי בתוך הסיר (המים צריכים לכסות את הכרוב אם המים לא מספקים תוסיפו עוד )של הרוטב ככה את כולם לבשל על אש קטנה 40 דקות..
לפזר כוסברה ונענע קצוצה ובתיאבון..(: