לןגן

מרק מינסטרונה

מאת: מירי גולני, פורסם: 29/12/2015 | 19:35
מרק מינסטרונה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב בצל קצוץ

  2. להוסיף לסיר את תפוחי האדמה, הגזרים, קישוא, שעועית ירוקה, ראש הסלרי שורש הפטרוזיליה ומים. ולבשל 1/2 שעה

  3. להוסיף לסיר את השעועית הלבנה מהקופסה כולל חלק מהנוזלים, את רסק העגבניות ואבקת המרק. לטעום את המרק לבדוק אם צריך להוסיף גם מלח. להמשיך ולבשל

  4. אחרי 10 דקות להוסיף את האטריות (לא מבושלות) ולהמשיך ולבשל כ-1/2 שעה. במידה והמרק סמיך מדי, להוסיף עוד מים, לטעום ולשפר טעמים

  5. במקום קופסת שימורים של שעועית לבנה במיץ עגבניות:

  6. גרדתי 4 עגבניות בשלות והוספתי אותן בתחילת הבישול. 3/4 שעה לפני סוף הבישול הוספתי 300 גר' שעועית מבושלת של סנפרוסט