לןגן

כבד על מצע פירה

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 28/12/2015 | 19:48
כבד על מצע פירה

תקציר המתכון: כבד ברוטב על מצע פירה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפו"א עד לריכוך לסנן למעוך להוסיף כוס מים רותחים בנפרד לטגן בצל עד להשחמה להוסיף לפירה לתבל במלח מעט פלפל שחור ולערבב עם הבצל

  2. לצלות את הכבד על רשת משני הכיוונים ממלוח

  3. לטגן 2 בצלים עד להזהבה להוסיף כוס מים חמים כף מרק עוף פ.שחור מעט כמון כף סוכר לערבב הכל היטב להביא לרתיחה ולהוסיף את הכבד לבישול של רבע שעה