לןגן

פונדנט שוקולד.

מאת: עופר , פורסם: 28/12/2015 | 18:17

תקציר המתכון: ממיסים שוקולד עם חמאה על בן מרי ומוסיפים סוכר וטורפים [חלמונים] בסוף מקפלים קמח ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה יוצקים את התערות לתבניות משומנות ומקררים אפיה 190 מעלות כ-8 דקות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 12 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד עם החמאה על בן מרי מוסיפים סוכר טורפים .מוסיפים ביצים -חלמונים .לבסוף מקפלים קמח ומערבבים עד קבלת תערובות אחידה יוצקים את התערובת משומנית ומקררים אפיה 190 מעלות . כ-8 דקות

  2. סילוקונים לרסס בשן למלא עד הסוף ולהכניס לקירור 12 שעות