לןגן

שעועית עם גמבה ושום

מאת: לילך טייב, פורסם: 28/12/2015 | 16:17
שעועית עם גמבה ושום

תקציר המתכון: טעים ומיוחד! תוספת מוצלחת גם לארוחה דיאטטית.

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שולקים את השעועית במים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דק'. מסננים את המים מהשעועית.

  2. חותכים את הגמבה לקוביות קטנות. מחממים את 2 כפות השמן בסיר ומטגנים את הגמבה והשום להזהבה קלה. מוסיפים את השעועית, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים עוד דקה שתיים ומסירים מהאש.