לןגן

טורטיות עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות

מאת: נועה פרומן, פורסם: 27/12/2015 | 18:23
טורטיות עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: את המתכון הזה נתתי במסגרת סדנת משפחה מבשלת בריאות עם משפחת ברק בה הילדים היו מאוד בררנים באוכל וממש לא אהבו קטניות ולמרות זאת המתכון הזה הפך להיות מאוד אהוב עליהם בעקבות הסדנא וגם הוא מצוין למי שמחפש עוד מתכון עם שעועית מונבטת

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופים את הטורטיות לפי הוראות היצרן

  2. בסיר גדול מבשלים את השעועית עד שהיא רכה.

  3. קוצצים את הבצל קטן מוסיפים לסיר עם מעט שמן זית ומטגנים קלות

  4. מוסיפים את הגמבה והגזר ממשיכים לערבב.

  5. מוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים היטב

  6. שהרוטב רותח מוסיפים את כל התבלינים ואת השעועית.

  7. מכסים את הסיר

  8. ממשיכים לבשל אש נמוכה כחצי שעה

  9. די פעם מערבבים וחשוב לבדוק שיש מספיק נוזלים (במידה וחסר נוזלים מוסיפים קצת מים רותחים).

  10. מכניסים לטורטיות ומגישים