תקציר המתכון: טעים ומיוחד במינו, השילוב של התבלינים והירק נותנים פה את הטעם המיוחד.
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מבשירים את הבשר. ממלאים סיר במים, כ-חצי גובהה, מוסיפים כפית פלפל שחור ואת עלי הדפנה, מוסיפים את הבשר ומבשלים כ-3 שעות, למי שיש סיר לחץ יכול לגמור עם הבישול תוך שעה. כשהבשר מבושל מוציאים אותו מהסיר ומניחים בצד עד שמצטנן, לאחר מכן מכניסים למקרר לכשעתיים. כך יהיה קל לפרוס אותו לפרוסות דקות יפות ואחידות.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב, מוסיפים פיטריות וממשיכים לטגן עוד קצת. מוסיפים כ-3 כוסות מים ומרתיחים. מוסיפים את אבקת המרק עוף, 1 כפית פלפל שחור, את האגוז מוסקט והכורכום, מוסיפים גם את הגזר ואת הגמבה חתוכים לרצועות, מוסיפים גם את הסלרי וממשיכים לבשל עוד כ-30 דקות.
מוציאים את הבשר מהמקרר ופורסים לפרוסות דקות, מניחים בסיר על הרוטב הרותח ומבשלים יחד עוד כ-10 דקות נוספות.
בהצלחה!!!