לןגן

רולדה -לבוקר של שבת 💞🍓☕

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 26/12/2015 | 12:59
רולדה -לבוקר של שבת 💞🍓☕

תקציר המתכון: רולדה לבוקר של שבת🍓☕💞

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצפת

לגנאש שוקולד

אופן הכנה

  1. כוס מדידה. להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוסיף את החלמונים,הקמח ,השמן והקקאו. לערבב היטב לאיחוד מבלי לשבור את הקצף..אפשרי בקערת המקסר רק להוריד מהירות.

  2. לחמם תנור 170 180מע. על תבנית התנור לשים נייר אפיה, לשמן אותו ולצקת את התערובת . לאפות כרבע שעה.

  3. להוציא לאחר האפיה ולגלגל עם הנייר. לקרר. אפשרי לשים מעט ריבת תותים מהולה במים למרוח מעט על הרולדה. ולמלא בקצפת. אפשרי גם לקצוץ כמה תותים ולשלב עם הקצפת. לסגור לרולדה להכניס למקרר.

  4. להכין גנאש לאחר שהרולדה התקררה במקרר למס שעות. לחמם במיקרו בפולסים את החצי מיכל שמנת מתוקה ולהוסיף את השוקולד מריר...לערבב היטב. לקרר מעט ליצוק על הרולדה ולקשט מעל לפי טעמכם-תהנו הילה🍓