לןגן

כנפי עוף בצ'ילי

מאת: לילך טייב, פורסם: 24/12/2015 | 23:44
כנפי עוף בצ'ילי

תקציר המתכון: עם מעט מרכיבים ניתן להשיג מקסימום של טעם! מאוד מיוחד!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתוך תבנית אלומיניום בינונית, חד פעמית מניחים את הכנפיים. יוצקים מעל הכנפיים את רוטב הצ'ילי והטריאקי, מערבבים טוב עם הידיים ומכניסים לתנור, לחום בינוני - 180 מעלות, למשך כ-45 דקות. רצוי מאוד להפוך את הכנפיים צד במהלך הצלייה. לאחר שהכנפיים מוכנים ניתן לפזר מעט שומשום לקישוט.