לןגן

פיתות חמות במחבת או בתנור

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 24/12/2015 | 21:25
פיתות חמות במחבת או בתנור

תקציר המתכון: פיתות חמות במחבת💟💜🍀

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר קמח,שמרים וסוכר לערבב להוסיף מעט מים תוך כדי לישה להוסיף השמן ו את המים בהדרגה ולבסוף מלח .ללוש כ 7-8

  2. ולהתפיח כ40 דק . לאחר ההתפחה,לחלק את הבצק לכדורים 10 לערך תלוי בגודל הפיתה שתרצו להתפיח כ 20 דק

  3. לרדד כל כדור על משטח מקומח. אבל לא דק מידי. להתפיח אותם שוב (רצוי על נייר אפיה שגזרנו כמרובעים ). לחמם מחבת טפלון ללא שמן.! להרים את הפיתה עם הנייר אפיה

  4. ולהניח על המחבת כשהנייר כלפי מעלה. להסיר את הנייר

  5. ולהפוך לצד השני. כל צד של הבצק כשתי דקות לערך, על אש בנונית נמוכה.

  6. אפשרי לכסות את המחבת עם מכסה וגם ניתן לאפות בתנור מחומם מראש 180 מע .לאחר האפיה נניח את הפיתות על מגבת ולכסות אותן על מנת לשמור על הטריות. יוצא מעולה-תהנו 💗הילה.