לןגן

רוגעלך מלאווח

מאת: עדן חכמוב, פורסם: 23/12/2015 | 18:47
רוגעלך מלאווח

תקציר המתכון: כה מכינים רוגעלך זריזים – בלי להתעסק עם בצק שמרים, אבל עם טכניקה מקצועית ומראה מושקע. זהירות – זה ממכר.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוגעלך

לפיזור מעל

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים קקאו, סוכר, קינמון וחמאה מומסת. מצננים כמה דקות בצד, כדי שיהיה נוח למרוח.

  2. בין 2 ניירות אפייה משומנים מרדדים כל מלאווח – כדי להפוך אותו לדק יותר וריבועי יותר.

  3. מורחים שוקולד על ריבוע מלאווח אחד, מכסים בריבוע שני. מכסים בנייר אפייה ומרדדים הכול יחד.

  4. חותכים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, למשולשים צרים מאוד וארוכים (כפי שמודגם בסרטון). מגלגלים לרוגלך. חוזרים על הפעולות עם יתר המלאווחים ושארית והמלית.

  5. מניחים את הרוגלך על תבנית מרופדת נייר אפייה. מפזרים מעל מעט סוכר. אופים ב-180 מעלות 25 דקות, להזהבה.