לןגן

פילה אמנון מבושל ברוטב עגבניות פיקנטי

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/12/2015 | 15:28
פילה אמנון מבושל ברוטב עגבניות פיקנטי

תקציר המתכון: דג מרוקאי אמיתי!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות ומניחים בסיר שטוח גדול. חותכים את הפלפלים החריפים לרצועות ומנקים את רוב הזרעונים, שלא יהיה חריף מידי, (מי שכן מעדיף את זה חריף אש אז שישאיר את הזרעונים). מוסיפים פלפל אדום וכוסברה קצוצה. פורסים את השום לפרוסות דקות ומוסיפים גם לסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, השמן והמים ומתבלים, מערבבים הכל יחד. מוסיפים חומוס. מניחים את חתיכות הפילה על הרוטב ומבשלים למשך כ-25 דקות על אש בינונית.