לןגן

סלט קישואים

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/12/2015 | 14:27
סלט קישואים

תקציר המתכון: סלט עשיר בטעם, תחליף מוצלח לסלט המטבוחה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את העגבניות השלוקות (המורתחות במים), לוקחים את הקישואים וחותכים אותם לקוביות בינוניות, מוסיפים אותם גם לסיר, מוסיפים גם את השום, מערבבים ומבשלים עד שהכל מתרכך. מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים את המים ומבשלים על אש בינונית עד שהמים מצטמצמים. אם יש צורך מוסיפים בסוף עוד קצת שמן ומערבבים. מגישים קר כסלט לכל דבר. טעים ביותר.