תקציר המתכון: מוסקה עם חצילים ובשר טחון
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
אופים את החצילים בתנור כשאת התבנית משמנים עם מעט שמן. מאדים את הבצל ומוסיפים לבשר טחון ומאדים יחד הכל.מוספים עגבניות מגורדות. מוסיפים פלפל שחור כמון ומלח, מערבבים הכל יחד ,שופכים את העיסה על החצילים שמסודרים בתבנית מסדרים שיכבה נוספת של החצילים מכניסים לתנור לחצי שעה בחום בינוני .לאחר חצי שעה מכינים רוטב מרסק עגבניות ומים מצפים את החצילים ומכניסים לתנור לעוד עשרים דקות.