לןגן

סלט חצילים בטעם כבד

מאת: לילך טייב, פורסם: 15/12/2015 | 16:25
סלט חצילים בטעם כבד

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את החציל על מנגל חשמלי או בתנור כ-45 דקות, רצוי להפוך מידי פעם.

  2. קולפים את החציל מקליפתו ושמים בתוך מעבד מזון, מוסיפים למעבד המזון גם את הבצל המטוגן, הביצה הקשה, השמן והתיבול. ניתן להוסיף את השמן שטיגנתם בו את הבצל ולוותר על הכף וחצי שמן שברשימת המרכיבים. מפעילים את מעבד המזון וטוחנים הכל עד לקבלת מחית חלקה.