לןגן

אורז סיני לבן

מאת: לילך טייב, פורסם: 14/12/2015 | 20:45
אורז סיני לבן

תקציר המתכון: אורז קל ופשוט להכנה שכולם יאהבו!

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני שמים את האורז עם 1/4 5 כוסות המים, מוסיפים את האפונה, המלח ו-2 כפות השמן ומערבבים. מבשלים כ-20-25 דקות, עד שהאורז מוכן.

  2. בינתיים במחבת קטנה מקשקשים את 2 הביצים עם כף שמן, מקשקשים ומפוררים כל הזמן שזה על האש בעזרת מזלג, עד שמתקבלים פירורי ביצים מקושקשות בצבע זהוב.

  3. כשהאורז מוכן מוסיפים את פירורי הביצים המקושקשות ומערבבים היטב ומגישים, בתיאבון!