לןגן

סלט פלפלים קלויים

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 14/12/2015 | 12:25
סלט פלפלים קלויים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חוצים את הפלפלים, מניחים בתבנית אפייה על הצד הפנימי, וקולים בתנור כ-45 דקות בחום בינוני.

  2. בזמן שהפלפלים בתנור מכינים את התיבול. קוצצים את השום והפלפל חריף לקוביות קטנות, מערבבים, לימון, כוסברה, סלרי ומלח בקערה.

  3. מצננים את הפלפלים (אני מצננת את הפלפלים בתוך שקית ניילון סגורה, מה שמקל לי על הקילוף).

  4. חותכים את הפלפלים המקולפים לרצועות ומעבירים לקערה עם התיבול. מערבבים היטב.