לןגן

אורז מקסיקני

מאת: לילך טייב, פורסם: 12/12/2015 | 23:27
אורז מקסיקני

תקציר המתכון: כשתכינו את האורז הזה תרצו להכין אותו עוד ועוד לבני משפחתכם, האורז הזה ממכר, ראו הוזהרתם...

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את 4 כוסות האורז עם 7 כוסות מים, מתבלים ב-2 כפיות המלח ומוסיפים 3 כפות שמן.

  2. פורסים את הבצל, חותכים את הפיטריות לריבועים קטנים, גם את הגמבה הפלפל הירוק והגזר חותכים לקוביות קטנות, וחותכים את השעועית הירוקה לחתיכות קטנות.

  3. בתוך מחבת ווק גדולה מקפיצים את כל הירקות יחד, אם משתמשים בנבטים דקים רצוי להוסיף אותן לקראת סוף ההקפצה. מוסיפים תיבול ומערבבים היטב (שימו לב המלח הוא רק לתיבול האורז ולא לירקות). מבשלים ומקפיצים את הירקות במשך כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.

  4. מוסיפים לירקות את האורז המבושל ומערבבים יחד היטב.

  5. *תהנו ותספרו לי איך יצא.