לןגן

פרגיות בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

מאת: לילך טייב, פורסם: 12/12/2015 | 22:56
פרגיות בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

תקציר המתכון: אלו הם בעצם נתכי הירך של העוף ללא העצמות, המכונים "פרגיות", יוצא טעים ביותר!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רצוי להשתמש ביריכיים קפואות. מפשירים את היריכיים, לא הפשרה מלאה, צריך שהיריכיים יהיו קצת קפואות. מורידים את העור ומחלצים את היריכיים מהעצמות, (כאשר היריכיים לא ממש מופשרות ניתן בקלות לחלץ אותן מהעצמות שלהן). מנקים מעט משומנים מיותרים, מניחים בקערה.

  2. קוצצים גס את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה, לפרגיות. מוסיפים את רוטב הצ'ילי והטריאקי. פורסים את הלימונים ושיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים. מערבבים הכל, מניחים בתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף בצורה מהודקת ואופים בחום בינוני גבוה, כ-210 מעלות, למשך כשעה. מגישים עם אורז.