לןגן

בצל ממולא

מאת: שני שרביט, פורסם: 11/12/2015 | 13:46
בצל ממולא

תקציר המתכון: בצל ממולא . . טעים ומומלץ

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצלים ממולאים.. קודם לקלף את הבצלים , ולהרתיח 30 דק.. לסנן את המים ולהשאיר בצד במקביל בסיר חדש להרתיח מים ולהוסיף 2 כוסות אורז בסמטי 5 דק ! בלבד! לסנן ולהשאיר בצד. בקערה חדשה חצי קילו בשר טחון בצל טחון לסנן נוזלים . 3 עלים נענע קצוצה טיפונת בהרט 4 שיני שום קצוצה פטרוזילה קצוצה מלח פלפל לפי הטעם. לערבב הכל טוב.. לקחת את האורז המסונן ולהוסיף לתערובת הבשר. ולערבב.. ואז לקחת את הבצל. לעשות עם סכין שסע עד האמצע ולקלף את הבצל. עד שאפשר למלאות. למלא את הבצל בבשר, ולגלגל . כמו בתמונה. ואז להכין את הרוטב לשים כוס מיץ רימונים, 1 וחצי לימון טרי סחוט 6 שיניים שום קצוץ מלח פלפל פפריקה מתוקה וחריפה. כף רסק עגבניות להרתיח הכל .. להוסיף את הבצל על הרוטב מסודר. לאחר רתיחה להכין כף מרק עוף עם מים רותחים ולשפוך מלמעלה עם כף על הבצלים. טיפה סילאן ועלי דפנה ובתאבון.