לןגן

מרק קישואים קטיפתי עם נגיעות תרד/מנגולד

מאת: לילך טייב, פורסם: 11/12/2015 | 01:23
מרק קישואים קטיפתי עם נגיעות תרד/מנגולד

תקציר המתכון: עשיר בטעם, מרק מאוד מיוחד!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים חמאה ושמן זית במחבת, מטגנים בצל ושום עד להזהבה.

  2. מוסיפים קישואים ותפוח אדמה ומאדים כ-10 דקות.

  3. מוסיפים לסיר מים, חלב ותבלינים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-35 דקות עד שהירקות רכים.

  4. מסירים מהאש וטוחנים למחית חלקה,.

  5. מוסיפים עלי תרד/מנגולד קצוצים ומחזירים לאש ל-3 דקות, מוסיפים שמנת, מביאים לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול ומסירים מהאש.