לןגן

כרובית ממולאת

מאת: שני שרביט, פורסם: 10/12/2015 | 21:15
כרובית ממולאת

תקציר המתכון: כרובית ממולאת בבשר טחון .. טעים מאוד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כרובית ממולאת. להכין תערובת בשר: בשר טחון צרור כוסברה קצוץ 3 שיני שום כתוש 2 כפות שמן שומשום 2 ביצים מלח פלפל שחור לערבב הכל ... ולהניח בצד את הכרובית לחתוך לפרחים גדולים ואז בעזרת סכין להוציא לאט לאט את הרגליים של הכרובית אחרי שפירקת אותה לחתיכות. כמו שעושים לרגליים של הפטריות. ואז למלאות את הכרובית בתערובת בשר איפה שחתכת את הרגליים. למלאות עד שיהיה צפוף ולא תוכלי עוד לדחוס.. ולעצב לצורת כדור. ואז לגלגל בקמח ואז בביצה ולטגן בשמן חם עד שנהפך לצבע זהוב מכל הצדדים ואפשר לאכול.. ואם את רוצה להפוך לתבשיל : לטגן בצל קצוץ עם סוכר. להוסיף שיני שום 2 כפיות רסק עגבניות 4 עגבניות מגורדת מלח פלפל פפריקה מתוקה כמון טיפה אחרי שרותח להוסיף את הכרובית המטוגנת. להשאיר על הגז 15 דק בתאבון