לןגן

חביות תפוח אדמה

מאת: שני שרביט, פורסם: 10/12/2015 | 21:13
חביות  תפוח אדמה

תקציר המתכון: חביות תפוח אדמה ממולא בפרגיות.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 80 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חביות תפו"א ממולא בבצל ופרגיות. לחתוך משני הצדדים את התפו"א כדי שהתפו'א יעמוד. ולרוקן את הבתוך, כמו לממולאים להרתיח את התפו"א 10 דק. לסנן את המים.. ולטגן בשמן עמוק .. לאחר מכן במחבת אחרת.. למילוי: לטגן 4 בצל חתוך לרצועות דקות. אחרי שהבצל מזהיב. להוסיף קוביות פרגיות. לטגן ולתבל ב: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, תבלין לפרגיות, לערבב הכל.. אחרי שמתבשל .. למלאות את החביות... בתאבון.