לןגן

פשטידת פלפלים וגבינות

מאת: לילך טייב, פורסם: 10/12/2015 | 18:06
פשטידת פלפלים וגבינות

תקציר המתכון: מי לא אוהב פשטידות עם גבינות וירקות? ובכלל כשמוסיפים פלפלים הטעם משובח ביותר. תהנו מהמתכון הבא!

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק פריך:

לפשטידה:

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק הפריך: מנפים קמח לקערה, מוסיפים מלח וחמאה, מערבבים הכל עד לקבלת פירורים. מוסיפים ביצה ומים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

  2. משמנים תבנית פאי עם חמאה ומרפדים את התבנית בבצק.

  3. קולים פלפלים בתנור, מקלפים את הקליפה וחותכים לרצועות.

  4. מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה, שמים בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים כולל רצועות הפלפלים ומערבבים היטב.

  5. יוצקים על הבצק הפריך, מכניסים לתנור, ואופים בחום בינוני, 180 מעלות למשך כ-45 דקות.