לןגן

בלונז

מאת: שני שרביט, פורסם: 10/12/2015 | 02:19
בלונז

תקציר המתכון: ספגטי בלונז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ספגטי בלונז בסיר להרתיח מים עם שמן וכפית כורכום להרתיח את הספגטי. במחבת טפלון רחבה לטגן בצל, שום אחרי שמשחים להוסיף חצי קילו בשר טחון. ולפורר עם מזלג. לאחר שמשתנה לבשר הצבע. להוסיף 3 עגבניות מגורדות.. לערבב.. לתבל בפפריקה, מלח ,פלפל ,סוכר חום וכוס מים חמים. להשאיר רבע שעה על אש נמוכה ולהגיש עם הספגטי. בתאבון