לןגן

תפוח אדמה בתנור - פוטטו

מאת: שני שרביט, פורסם: 10/12/2015 | 02:17
תפוח אדמה בתנור - פוטטו

תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור כמו במקדונלס

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בקערה אחרת להכין תערובת

אופן הכנה

  1. תפו"א פוטוטו כמו במקדונלס

  2. לחתוך תפו"א עם הקליפה לרצועות עבות.. לשטוף ולייבש טוב..

  3. בקערה אחרת להכין תערובת

  4. 2 כפות שמן זית

  5. 3 כפות מיונז

  6. כוס אבקת מרק בצל

  7. כף קורנפלור

  8. לתבל בפפריקה מתוקה, כורכום, כפית סוכר

  9. פלפל שחור , צ'ילי גרוס, שום גבישי ..

  10. אין צורך במלח האבקת בצל מלוחה.

  11. מהתבלינים חצי כפית מכל דבר

  12. לערבב הכל טוב טוב .. צריך שיצא כמו משחה התערובת.

  13. ולתנור על 200 מעלות

  14. בתאבון.