לןגן

מוקפץ חזה עוף

מאת: שני שרביט, פורסם: 10/12/2015 | 02:12
מוקפץ חזה עוף

תקציר המתכון: מוקפץ בשרי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוקפץ חזה עוף עם ירקות. להשרות חזה עוף חתוך קוביות עם טריאקי סויה סילאן חצי שעה במקרר.. ואז לטגן את החזה עוף בלי הרבה שמן. ולשים במסננת שהשמן יצא. במחבת וואק להקפיץ כל ירק בנפרד. שעועית ירוקה עדינה .. להקפיץ ולהוציא תירס להקפיץ ולהוציא בצל חתוך דק לטגן ולהוציא. כרוב לבן חתוך דק להקפיץ ולהוציא פטריות לחתוך דק להקפיץ ולהוציא גמבה אדומה כתומה וצהובה רצועות( עדיף כל אחד בנפרד) להקפיץ ולהוציא. 3 שיני שום קצוץ בצל ירוק קצוץ גזר חתוך דק לסדר הכל יפה במחבת רחבה וגדולה להרתיח חבילת נודלס עם מים ומלח. 10 דק לסנן תמים ולשים באמצע ועל הנודלס לשים את החזה עוף המוכן. להכין רוטב בקערה. חצי כוס רוטב סויה 5 כפות רוטב צילי מתוק רבע כוס טריאקי 5 כפות סילאן חצי כפית אבקת מרק עוף טיפה מלח פלפל לפי הטעם. תבלין צילי גרוס טיפה שאטה גרוס קצת כורכום. לערבב הכל. לשפוך את כל הרוטב על המוקפץ להרתיח 10 דק הכל ולערבב הכל יחד... ובתאבון