תקציר המתכון: 3 גדלים של לביבות תפוח אדמה מושלמות לחג החנוכה :)
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לגרד את תפוחי האדמה ולסחוט מהם את המים , לקצץ את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק ולשים הכל בקערה יחד עם 5 ביצים ולתבל בחצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור. לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה ולהכין לביבות בשלושה גדלים - גודל מיני בעזרת כף , גודל בינוני להכין בעזרת מצקת וכדי להכין לביבה אחת גדולה לשפוך את התערובת שנשארה למחבת. לטגן עד להזהבה משני הצדדים , להוציא לנייר סופג, להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :)