תקציר המתכון: כריך מושלם של נקניקים מטוגנים וירקות ! פשוט מדהים!
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחתוך את הנקניקים לרצועות בעובי ובגודל בינוני - ניתן להשתמש בכל סוג נקניק שאוהבים. לטגן הכל במחבת עם 3 כפות שמן ורבע כפית פלפל שחור למשך 4-5 דקות ולערבב מדיי פעם .
בנתיים לשטוף את עלי החסה, לחתוך את המלפפון החמוץ לרצועות דקות ואת העגבנייה לחתוך לפרוסות עגולות ודקות, לתבל במעט מלח ולהניח בצד.
לאחר טיגון הנקניקים לקחת כל סוג לחם שאוהבים - בייגל , באגט, פיתה , חלה פרוסה - למרוח חרדל, מעל זה לשים חסה, עגבנייה ומעט מתערובת הנקניקים , מעל לשים שוב ירקות וחרדל . לאכול חם ובהנאה , להגיש לצד חמוצים ורטבים אהובים ! בתאבון :)