לןגן

לביבות כתומות- מעדשים כתומים ובטטה

מאת: נועה פרומן, פורסם: 09/12/2015 | 18:19
לביבות כתומות- מעדשים כתומים ובטטה

תקציר המתכון: אני שפית לבישול בריא המלווה אנשים ומשפחות לאורח חיים בריא ומאושר יותר.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מבשלים את הבטטה שהמים רותחים מוסיפים את העדשים וקצת מלח ומבשלים עד שכל המים התאדו והעדשים והבטטה רכים.

  2. בעזרת מזלג מועכים את התערובת ומוסיפים את הקמח/ פרורי לחם הטעם מאד שונהאם מוסיפים קמח עדשים אז מזכיר קצת פאלפל ואם פרורי לחם יותר מזכיר לביבות

  3. מקצצים את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הכוסברה ושן השום ומערבבים היטב עם העדשים

  4. מוסיפים כורכום, מלח ופלפל.

  5. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה יוצרים עיגולים בעזרת כף (העיסה דביקה) ואופים כ- 25 דקות (במחצית הזמן הופכים) בחום 180 מעלות