לןגן

סלט פלפלים בצבעים

מאת: לילך טייב, פורסם: 08/12/2015 | 23:54
סלט פלפלים בצבעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הפלפלים ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור וקולים במשך כ-45 דקות. הופכים את הפלפלים צד במהלך הקלייה.

  2. מוציאים מהתנור ומצננים. קולפים בעדינות את הקליפה של הפלפלים.

  3. חותכים לרצועות, מעבירים לקערה. מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים, מערבבים היטב ומגישים.