לןגן

שניצל סייטן

מאת: Nofar Elbaz, פורסם: 07/12/2015 | 15:52

תקציר המתכון: לקוח מהאתר של אנונימוס:)

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את רוטב הסויה עם הטחינה עד לקבלת תערובת אחידה.

  2. חותכים את גוש הסייטן לנתחים וטובלים אותם ברוטב משני הצדדים.

  3. מפזרים את פירורי הלחם על צלחת וטובלים את נתחי הסייטן עד שכל שטח הפנים של הנתחים מצופה.

  4. מטגנים את הנתחים על אש בינונית כשלוש דקות בכל צד עד להשחמה.