לןגן

שניצל תירס

מאת: Nofar Elbaz, פורסם: 07/12/2015 | 15:21

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים את שימורי התירס ומסננים מהמים. טוחנים כמות של 3/4 מהשימורים, ואת הרבע שנשאר משאירים גרגירים.

  2. שמים בקערה את התירס הטחון, הגרגירים, 3/4 כוס קמח לבן, 1/2 כוס פירורי לחם

  3. מערבבים ומוסיפים כף טחינה גולמית, ו2 כפות סויה. מערבבים

  4. יוצרים קציצות בעובי של חצי ס"מ

  5. שמים בצלחת 2 כפות גדושות קמח חומוס, ובערך חצי כוס מים ומערבבים לעיסה בלי גושים. מוסיפים כף סויה

  6. מורחים את הדבק שיצרנו ומצפים בפירורי לחם

  7. מטגנים