קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לוקחים את שימורי התירס ומסננים מהמים. טוחנים כמות של 3/4 מהשימורים, ואת הרבע שנשאר משאירים גרגירים.
שמים בקערה את התירס הטחון, הגרגירים, 3/4 כוס קמח לבן, 1/2 כוס פירורי לחם
מערבבים ומוסיפים כף טחינה גולמית, ו2 כפות סויה. מערבבים
יוצרים קציצות בעובי של חצי ס"מ
שמים בצלחת 2 כפות גדושות קמח חומוס, ובערך חצי כוס מים ומערבבים לעיסה בלי גושים. מוסיפים כף סויה
מורחים את הדבק שיצרנו ומצפים בפירורי לחם
מטגנים