תקציר המתכון: לקוח מהאתר של אנונימוס עם שדרוג קטן שלי:)
קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בכלי צר ועמוק מקציפים עם בלנדר מוט: 1/2 כוס חלב סויה, 1/4 כפית מלח ו-2 כפות שמן (זרעי ענבים, קנולה או כל שמן בעל טעם ניטרלי). מקציפים עד קבלת שמנת מעט סמיכה.
להכנת הפירה: מבשלים תפוחי-אדמה, מועכים אותם ומוסיפים את השמנת תוך כדי טריפה במזלג או מטרפה על מנת לאוורר את המחית ולתת לה מרקם קרמי ולא יציקתי.
מטגנים בצל ומוסיפים לפירה