לןגן

פירה "חלבי"

מאת: Nofar Elbaz, פורסם: 07/12/2015 | 15:15

תקציר המתכון: לקוח מהאתר של אנונימוס עם שדרוג קטן שלי:)

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בכלי צר ועמוק מקציפים עם בלנדר מוט: 1/2 כוס חלב סויה, 1/4 כפית מלח ו-2 כפות שמן (זרעי ענבים, קנולה או כל שמן בעל טעם ניטרלי). מקציפים עד קבלת שמנת מעט סמיכה.

  2. להכנת הפירה: מבשלים תפוחי-אדמה, מועכים אותם ומוסיפים את השמנת תוך כדי טריפה במזלג או מטרפה על מנת לאוורר את המחית ולתת לה מרקם קרמי ולא יציקתי.

  3. מטגנים בצל ומוסיפים לפירה