לןגן

סופגניות לחנוכה💛🌹😙

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/12/2015 | 00:24
סופגניות לחנוכה💛🌹😙

תקציר המתכון: סופגניות חמות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר- קמח מנופה, שמרים וסוכר..

  2. להוסיף ביצה מלח ,השמן ומים בהדרגה.את המים תמיד להוסיף בהדרגה לפי הבצק. הוא צריך להיות רך ולא דביק.

  3. להתפיח כשעה ,ללוש שוב ולהתפיח עוד חצי שעה לערך.

  4. גזרתי ריבועים מנייר אפיה..עם היד לקרוץ מהבצק עיגולים ,להניח אותם על נייר האפיה להתפחה נוספת.

  5. לחמם שמן בסיר עמוק כ 3 -4 כוסות..תלוי בגודל הסיר עדיף בסיר שטוח כמו סוטואג'.

  6. לשים לב שלא ישרף.. (לאחר חימום השמן)..טיפ קטן ממני. אני תמיד זורקת חתיכה קטנה של הבצק לשמן. ואם היא צפההלמעלה השמן מוכן.

  7. לעבוד על אש בינונית נמוכה (לאחר שהשמן חם)

  8. מנת שהסופגניה תהיה מוכנה מבפנים..לבדוק אחת ראשונה כדי לוודא שהטמפ' של השמן נכונה ואתם עובדים נכון.

  9. כל טיגון כדקה וחצי לכל צד.

  10. להכניס לסיר השמן את הסופגניהעם נייר האפיה שהצורה תשמר והתפיחה לא תרד למשוך את הנייר בעזרת מלקחיים..תהנו הילה❤ לאחר התקררות קצרה ניתן למלא מעט בריבה .עם מזרק. ולפדר באבקת סוכר.