לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: נגה אהרן, פורסם: 06/12/2015 | 23:40
מרק עדשים כתומות

תקציר המתכון: מרק עדשים כתומות 1 1/2 כוס עדשים כתומות 2 כפות אורז בצל אחד מלח פלפל שחור מרק עוף מעט כורכום כמון לטגן את הבצל עם מעט שמן עד שיזהיב, להוסיף את העדשים ואת האורז, להוסיף מים רותחים ואת התבלינים , להרתיח ואז להנמיך לאש נמוכה בערך עשרים דקות או עד שהעדשים מתבשלות.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים למרק

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם מעט שמן עד שיזהיב, להוסיף את העדשים ואת האורז, להוסיף מים רותחים ואת התבלינים , להרתיח ואז להנמיך לאש נמוכה בערך עשרים דקות או עד שהעדשים מתבשלות.