לןגן

בווריה (אתי)

מאת: ורד דרור, פורסם: 25/02/2015 | 16:53
בווריה (אתי)

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס על אש נמוכה חלב, ג'לטין 2 שקיות,סוכר לא להגיע לרתיחה

  2. לצנן, להוסיף 4 חלמונים ולערבב

  3. להקציף את החלבונים, להוסיף לתערובת

  4. להקציף את 2 מכלי השמנת המתוקה ולהוסיף לתערובת. לערבב לבלילה חלקה

  5. לצקת לתבנית, רצוי שקופה. לפזר אגוזים ולצקת סירופ שוקולד מעל. לצנן במקרר כשעה.