לןגן

לביבות תפוא מדהימות וקלילות

מאת: Tal Bokobza, פורסם: 04/12/2015 | 22:04

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לביבות ירק טעימות! מתכון; שתי תפוחי אדמה...לגרד בפומפיה בתוך קערה, אפשר גם גזר או כול ירק נוסף שאוהבים. שתי ביצים, שתי כפות קמח רגיל גדושות. מלח פלפל שחור ומרק עוף..לערבב את העיסה היטב, לחמם מחבת על אש חמה, לאחר מכן ליצור באמצעות הכף מהבלילה ולטגן. עד שמזהיב כלפי מטה, להפוך כך שיהיה גם כלפי מעלה. מוציאים לנייר סופג ובתאבון!