לןגן

עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן

מאת: אתי ממן, פורסם: 03/12/2015 | 14:51
עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן

תקציר המתכון: שילוב טעמים מושלם!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים ג'לטין עם חלב, מניחים בצד.

  2. ממיסים שוקולד, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לתערובת השוקולד.

  3. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה עם מוס פיסטוק לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  4. ממלאים תבנית סיליקון סטלה, ממלאים 8 כדורים בתבנית סיליקון, מקפיאים לילה.

  5. מוציאים את העוגה מהתבנית, מניחים כדורים מעל ומחזירים למקפיא עד רבע שעה לפני הגשה.. מאתי ממן באהבה...