תקציר המתכון: המתכון בהשראתה של חברתי הוירטואלית "פירגה"
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לערבב את כל המצרכים . הבלילה יוצאת דלילה. לא להוסיף קמח.
מאחר והמאפינס תופחים, יש למלא את התבניות (אני משתמשת בתבניות סיליקון) ב-3/4 גובהם
לצקת כפית מלאה ריבה באמצע המאפינס. אני משתמשת בד"כ בריבת פטל או ריבה מעורבת (ריבת חלב גולשת) הריבה נבלעת בתוך הבלילה
לאפות ב- 175 מעלות כ- 30 דקות עד שהמאפינס מזהיבים ומעט משחימים
לשלוף את המאפינס מתוך התבניות רק כשהם התקררו ולפזר מעליהם אבקת סוכר. לפני ההגשה ניתן לחמם כדקה במקרו
לפעמים אני לא שמה ריבה ומזריקה מלמעלה שוקולד השחר